Legyél Te is Biofarmunk közösségi Tagja

Milyen terményekre számíthatok?

A szezon során a lentebb részletezettek szerint lesznek terményeink, de ezen felül fejlesztjük a kínálatunkat az igényeknek megfelelően.

saláták, mikrozöldségek, retek, újhagyma, új répa, eper, leveles kel, szárzeller, paradicsomok, cukkini, főzőtök, sütőtök, patiszon, sárgadinnye, görögdinnye, csemegekukorica,  kápia paprika, kaliforniai papriak, habanéro paprika, chili paprika, TV paprika, padlizsán,  rukkola, spenót, pak choi, kelbimbó.

Mit is jelent ez a tagság?

Fontos, hogy ez egy prémium lehetőség, ami azt jelenti, hogy a tagokkal egy több éves együttműködést tervezünk, aminek keretein belül együtt tervezzük meg a kertben termelt zöldségek és gyümölcsök összetételét. Ez egy olyan közösség, ahol egy közösségi kert tagja leszel, és annyi zöldséget vihetsz haza a kertből az ésszerűség keretein belül, amennyire neked és a szűkebb családodnak szükséges van. 

Nincs megszabva, hogy miből mennyit vihetsz, ami éppen érik, abból vihetsz. Természetesen, ha valamiből kevesebb van, akkor az összes tag osztozik rajta. 🙂

 

Limitált létszám + extra érték

Ennek a közösségnek az a lényege, hogy korlátozott létszámban veszünk fel tagokat, és nem is célunk, hogy mindenki csatlakozzon, olyanok jelentkezését várjuk, akik elkötelezettek, a tiszta táplálkozás iránt, és fontosnak tartják, hogy tudják hol és hogyan terem, amit elfogyaztanak. Egy támogató közösséget hozunk létre.

A közösség nagy ereje pedig az lesz, hogy olyan egyéb kistermelőket is hozunk majd, akik egyéb dolgokat húst, sajtot egyebeket állítanak elő tisztán, természetes alapanyagokból. 

15 + 10 =