EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS

Ízes Udvar Kosárközösség

Amely létrejött egyrészről kosárközösségbe jelentkező, továbbiakban Vevő, másrészről pedig Biró Mátyás őstermelő; 2300 Ráckeve – Újhegy, Magán utca 88.; adószám: 66283292233, mint megbízott (továbbiakban Termelő) között, alul írt napon és helyen, az alábbiak szerint.

Termelő vállalja, hogy Vevő részére a szerződés időtartama alatt hetente egy kosár/táska zöldséget házhoz szállítva átad. A zöldségadag értéke megegyezik a Vevő által hetente fizetett díjjal. Termelő továbbá vállalja, hogy legjobb tudásának megfelelően változatos és jó minőségű termékekkel szolgálja ki a Vevőt. Termelő szavatolja, hogy a zöldségek termesztése során, vegyszereket és műtrágyákat nem alkalmaz. A termesztés során csak és kizárólag a magyar bio termesztés szabályainak megfelelő termésfokozókat és rovarvédő szereket használja.

Vevő vállalja, hogy az előzetesen meghatározott kiszállítási napon és időszakban át tudja venni a házhoz szállított zöldségeket. Amennyiben nem tartózkodik otthon, akkor biztosítja a csere táska/doboz visszaszolgáltatását (elérhető helyre teszi, kapura akasztja stb.), és a termékek biztonságos (eső, szél, jég ellen védett) helyen történő elhelyezését. Vevő vállalja, hogy a lent részletezett díjakat a megadott időpontokban és módon megfizeti. Az elmulasztott átvételt követően Vevő saját költségén és saját hatáskörében rendelkezik a kosár/doboz átvételét illetően. Termelő vállalja, hogy Vevő -szóbeli, telefonos, sms, email, egyéb- kérésére harmadik személynek is átadhatja a kosarat/dobozt. (portás bácsi, szomszéd, munkatárs, egyéb)

A kosarak összetétele nem változtatható, egyedi kosarakat nem tudunk készíteni. A pontos tervezés és a hatékonyság miatt csak egyforma tartalmú kosarkat tudunk szállítani.
Amennyiben valamely zöldség nem szimpatikus, ajándékozd olyasvalakinek, aki szereti! 🙂

Az idei évben a zöldségkosár várható választéka a következő lesz:
Paradicsom
Uborka

Patiszon
Cukkíni
Mángold
Fehérrépa
Bazsalikom
Menta
Főzőtök
Sütőtök
Paprika
Saláta
Rukkola
Spenót
Újhagyma
Sárgarépa
Retek
Cékla
Padlizsán
Póréhagyma
Zeller
Édesburgonya
Brokkoli
Karalábé
Káposzta
Kelkáposzta
Burgonya
Vöröshagyma
Fokhagyma

Szállítás

Az első átadási hét tervezett időpontja: 2019. május 1-3 ( időjárástól függően a gazdálkodó előzetes emailes jelzése alapján.

Szállítás szerda, csütörtök, pénteki napokon történik este 18 óra és 21 óra között kivéve, ha ünnepnapra esik. Ebben az esetben előzetesen tájékoztatjuk a kiszállítás időpontjáról.

Kiszállítási díjak:

 • Ráckeve, Szigetújfalu, Szigetszentmárton, Szigetcsép, Tököl, Szigethalom, Szigetszenmtiklós: INGYENES
 • Egyéb településekre jelenleg nem szállítunk.

Kosárlemondás:

 • Teljes szezonban 3 alkalommal van rá lehetőség.
 • A heti kosárlemondás egy űrlap segítségével történik. Minden emailünk alján megtalálod a lemondáshoz a linket!

Fizetési mód:

 • Havonta előre fizetve átutalással 4000 Ft x amennyi szállítás van az adott hónapban. (pl. 4000x4= 16000 Ft)

Fizetési határidő:

 • Az első havi díj fizetési határideje: 2019 március 29. – Ezzel az utalással biztosítod a helyedet, Ha ez az utalás nem érkezik meg a határidőig, akkor automatikusan átadjuk a helyedet másnak.
 • A havi részletek fizetése: minden hónap 5-éig ÁTUTALÁSSAL, amelyről elektronikus számlát állítunk ki a részedre az utalás beérkezésekor.

Fizetés átutalással:

 • Biró Mátyás
 • Bankszámlaszám: 11600006-00000000-80849212
 • Bank neve: Erste B

A Termelő elérhetőségei: Biró Mátyás – 06702094280; matyas@izesudvar.hu

Adatvédelem

Az általad megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, és harmadik félnek nem adjuk át. A megadott e-mail címet a hozzájárulásod nélkül nem használjuk fel akciós hírlevelünkhöz. Amennyiben rendszeresen információkat szeretnél kapni aktuális akciós ajánlatainkról és újdonságainkról, kérjük, iratkozz fel hírlevelünkre. Az adatvédelemmel kapcsolatos részletes szabályokat az Adatvédelmi Szabályzat tartalmazza, melyet az alábbi linken érhetsz el: http://www.dansz.hu/adatvedelmi

Panaszügyintézés lehetőségei:

Felhasználó a Szolgáltató tevékenységével kapcsolatos panaszait az alábbi elérhetőségeken tudja bejelenteni:

 • Név: Biró Mátyás őstermelő
 • Székhely: 2300 Ráckeve, Újhegy, Magán utca 88.
 • Telefonszám: 36702094280
 • Email cím: matyas@izesudvar.hu
 • Adatkezelési nyilvántartási szám:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C

Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5

Telefon: +36  (1) 391-1400

Fax: +36 (1) 391-1410

E-mail cím: ugyfelszolgalat@naih.hu

Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

Cím: 1088 Budapest, József krt. 6.

Levelezési cím: 1428 Budapest, Pf.: 20.

Központi telefonszám: +36 (1) 459-4800

Faxszám: +36 (1) 210-4677

 *************************************************************************************

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

 1. A nyilatkozat célja

1.1 Jelen adatvédelmi nyilatkozat célja, hogy Biró Mátyás őstermelő (levelezési címe: 2300 Ráckeve, Újhegy, Magán utca 88.; adószáma: 66283292-2-33) által a www.izesudvar.hu internetes oldalon alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket rögzítse.

 1. Adatkezelő megnevezése

Név: Biró Mátyás őstermelő

Megbízott: Biró Mátyás

Székhely: 2300 Ráckeve, Újhegy, Magán utca 88.

Telefonszám: +36 70 209 42 80

Email cím: matyas@izesudvar.hu

 1. A kezelt személyes adatok köre:

3.1 A felhasználói fiók létrehozása előtt a felhasználó a következő személyes adatait köteles megadni:

Név

Lakcím

Telefonszám

Email cím

3.2 A rendszer működtetése során technikailag rögzítésre kerülő adatok: a felhasználó bejelentkező számítógépének azon adatai, melyek a szolgáltatás igénybe vétele során generálódnak és melyeket az adatkezelő rendszere a technikai folyamatok automatikus eredményeként rögzít. Az automatikusan rögzítésre kerülő adatokat a rendszer a felhasználó külön nyilatkozata vagy cselekménye nélkül a belépéskor, illetve kilépéskor automatikusan naplózza. Ezen adatok egyéb személyes felhasználói adatokkal – törvény által kötelezővé tett esetek kivételével – össze nem kapcsolhatók. Az adatokhoz kizárólag az adatkezelő fér hozzá.

3.3 A rendszer használata során a fizetési szolgáltató által generált, a felhasználót azonosító számsor továbbításra kerül az Adatkezelő részére.

 1. Az adatkezelés jogalapja, módja és célja

4.1 Az adatkezelő jogalapja a felhasználó személyes adatainak kezelésére a felhasználó önkéntes hozzájárulása saját személyes adatainak kezeléséhez az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény. (Infotv.) 5.§ (1) bek. a) pontja alapján.

4.2 Az adatkezelő jogszabályi felhatalmazás alapján, a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződésből származó díjak számlázása céljából kezelheti az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos természetes személyazonosító adatokat, lakcímet, valamint a szolgáltatás igénybevételének időpontjára, időtartamára és helyére vonatkozó adatokat.

4.3 A személyes adatok kezelésére kizárólag célhoz kötötten kerül sor. A személyes adatok kezelésének célja a www.izesudvar.hu honlapon keresztül biztosított szolgáltatások nyújtása, ezekkel kapcsolatban megrendelések, oktatóanyagok továbbítása a felhasználóknak, az ügyfeleinkkel való kapcsolattartás, és számlák kiállítása.

4.4 Az automatikusan rögzítésre kerülő adatok célja statisztikakészítés, az informatikai rendszer technikai fejlesztése, a felhasználók jogainak védelme.

4.5 Az adatkezelő a megadott személyes adatokat az e pontokban leírt céloktól eltérő célokra nem használja fel. Személyes adatok harmadik személynek, vagy hatóságok számára történő kiadása – jogszabály eltérő rendelkezése hiányában – kizárólag a felhasználó előzetes, kifejezett hozzájárulása esetén lehetséges.

 1. Az adatkezelés időtartama

5.1 A regisztráció és www.izesudvar.hu internetes oldal szolgáltatásainak használata során megadott személyes adatok kezelése a felhasználói fiók  törléséig tart.

5.2 Fenti rendelkezések nem érintik a jogszabályokban (pl. számviteli jogszabályokban) meghatározott megőrzési kötelezettségek teljesítését.

 1. Személyes adatok továbbítása és feldolgozása

6.1 A www.izesudvar.hu internetes oldal szolgáltatásainak használata során az adatkezelő a felhasználó személyes adatait jogosult továbbítani az alábbi jogi személyek irányába:

6.2 A fentieken túl a felhasználóra vonatkozó személyes adatok továbbítására kizárólag törvényben kötelezően meghatározott esetben, illetve a Felhasználó kifejezett hozzájárulása alapján kerülhet sor.

6.3 A www.izesudvar.hu internetes oldal szolgáltatásainak használata során az adatkezelő a következő adatfeldolgozót veheti igénybe:

 1. Felhasználói jogok és jogérvényesítési lehetőségek

7.1 Az érintett kérelmére az adatkezelő tájékoztatást ad az érintett általa kezelt adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg adatait. Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított 30 napon belül elektronikus úton adja meg a kért tájékoztatást.

7.2 A felhasználó jogosult a helytelenül rögzített személyes adatainak helyesbítését kérni.

7.3 A felhasználó jogosult személyes adatainak törlését kérni. A törlés nem vonatkozik a jogszabályok (pl. számviteli szabályozás) alapján szükséges adatkezelésekre, azokat Szolgáltató a szükséges időtartamig megőrzi.

7.4 Az érintett a jelen nyilatkozatban ismertetett jogait az alábbi elérhetőségen keresztül gyakorolhatja:

Levelezési cím: 2300 Ráckeve, Újhegy, Magán utca 88.

Email: matyas@izesudvar.hu

7.5 A felhasználó az Infotv., valamint a Polgári Törvénykönyv alapján bíróság előtt érvényesítheti jogait, továbbá Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH) (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C) fordulhat az adatkezelő adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban felmerült panasza esetén.

 1. Hírlevelek

8.1 A regisztráció során megadott elektronikus levélcímekre hirdetést vagy reklámot (hírlevél) tartalmazó leveleket az adatkezelő csak a felhasználó kifejezett hozzájárulásával, a jogszabályi előírásoknak megfelelő esetekben és módon küld. A felhasználó bármikor leiratkozhat a hírlevélről a hírlevél alján elhelyezett link segítségével.

 1. Záró rendelkezések

9.1 Az adatkezelő kötelezi magát, hogy gondoskodik az általa kezelt személyes adatok biztonságáról, megteszi azokat a technikai intézkedéseket, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását.

9.2 Az adatkezelő fenntartja a jogot, hogy jelen nyilatkozatot a felhasználók értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. Az adatkezelő jelen adatvédelmi nyilatkozat módosításairól szóló tájékoztatást közzéteszi a www.izesudvar.hu weboldalon. A módosítás hatályba lépését követően a felhasználó a szolgáltatás használatával, ráutaló magatartással tudomásul veszi a módosított nyilatkozatban foglaltakat.